نوشته شده توسط : ipxrxt

'سیداحمد بلندنظر' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، كاهش باردهی باغات زیتون را یكی از مشكلات عمده تولید این محصول در كشور دانست و اظهارداشت: هم اكنون باغات بارور زیتون نیز به اندازه كافی باردهی ندارند، بنابراین باید با اصلاح بذر و تغییر ساختار خاك به دنبال تولید محصول زیتون با كیفیت باشیم.

وی تولید میوه زیتون كشور را حدود 100 هزارتن طی سال گذشته عنوان كرد و ادامه داد: برای تامین مصرف كشور، سالانه حدود 6 تا 10 هزار تن روغن زیتون وارداتی نیاز است كه از كشورهای اسپانیا، یونان، تركیه، سوریه، تونس و ایتالیا تامین می شود.

بلندنظر تاكید كرد: در دنیا حدود سه هزار رقم زیتون وجود دارد كه از این میزان فقط 18 رقم زیتون زرد، روغنی، فیشومی، ماری، شنگه و دزفولی در ایران كشت می شود.

وی اظهارداشت: روغن زیتون به عنوان محصولی با خواص ویژه غذایی و دارویی در سبد غذایی ایرانیان دیده نشده و به مصرف نمی رسد.

این مسئول به كاهش سرانه مصرف روغن زیتون دركشور اشاره كردو افزود: طبق آمارها، سرانه مصرف روغن زیتون در كشور 160 گرم است كه باید با فرهنگ سازی سرانه مصرف این محصول مغذی حداقل به یك كیلوگرم برسد.

بلندنطر تصریح كرد: بنابراین برای حفظ امنیت غذایی جامعه و كاهش بیماری های قلبی و عروقی باید فرهنگ مصرف زیتون و روغن این محصول در جامعه نهادینه شود تا بروز چنین بیماری هایی در سنین پایین كاهش یابد.

به گفته وی، روغن زیتون با كیفیت سبز مایل به زرد و حاوی بوی میوه زیتون است.

اقتصام**9186**1319





:: برچسب‌ها: معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: